Home

Zorgzaam

Voor uw gezinsleden kunt u een zorgverzekering afsluiten bij Zorgzaam. Zorgzaam is op 6 oktober 2005 opgericht door de centrales van overheidspersoneel en de vakbonden voor defensiepersoneel. Zorgzaam is een privaatrechtelijke stichting zonder winstoogmerk. In het bestuur van Zorgzaam participeren vier vertegenwoordigers van de centrales.
 

De voordelen van Zorgzaam

Eén verzekering voor het hele gezin
Zorgzaam maakt het mogelijk om de zorgverzekering voor het hele gezin onder te brengen bij één verzekeraar. SZVK, de verplichte verzekeraar voor actieve militairen, en Zorgzaam werken zeer nauw samen. Als u verzekerd bent bij Zorgzaam kunt u met uw zorgvragen dus bij één centrale helpdesk terecht.

Tot 200% dekking bij plaatsing in het buitenland
Gaat uw partner met u mee voor uw plaatsing naar het buitenland? Dan ontvangt uw partner bij Zorgzaam tot 200% dekking van uw gemaakte zorgkosten.

Automatische premiebetaling via NSK
Als uw gezinsleden verzekerd zijn bij Zorgzaam, wordt de betaling van hun premie automatisch afgehandeld via het NSK-salarissysteem. U hoeft zich dus geen zorgen te maken over uw premiebetaling.
 
Kinderen een leven lang verzekerd
De tot het gezin behorende kinderen kunnen bij Zorgzaam verzekerd blijven tot het moment dat zij zelf besluiten het collectief te verlaten. De toekomstige partner en kinderen zijn ook welkom bij Zorgzaam.
 
Kwalitatieve zorgverzekering
Ondanks dat de premie voor de zorgverzekering van Zorgzaam één van de laagste is, zijn de zorgverzekeringen van Zorgzaam van hoge kwaliteit. Uw gezin profiteert bij ons van uitgebreide vergoedingen.
 
Collectiviteitskorting op verzekeringen bij Univé
De zorgverzekering van Zorgzaam wordt uitgevoerd door Univé. Als uw gezinsleden een Zorgzaam zorgverzekering hebben, profiteert u van korting op verzekeringen van Univé.
 
Opgericht door vakbonden van Defensie
Zorgzaam is opgericht door vakbonden van Defensie. Wij weten wat er speelt binnen Defensie en wat op zorggebied belangrijk is voor postactieven.
 
Onze website maakt gebruik van cookies om het gebruik en functionaliteit te waarborgen van deze website. cookiebeleid - Privacy