Home
Zorgzaam comfortverzekering, zorgverzekering Zorgzaam, zorgverzekering gezinsleden militair

Als verzekerde van de SZVK kunt u de Zorgzaam comfortverzekering afsluiten. De comfortverzekering biedt klassenverpleging in ziekenhuizen in het Caribisch gebied en in het buitenland. Denk hierbij bijvoorbeeld aan telefoon en televisie op de kamer tijdens het verblijf in het ziekenhuis of het vervoer naar huis bij ontslag uit het ziekenhuis.

Daarnaast kunt u gebruikmaken van een persoonlijke vergoeding bij ziekenhuisopname en huishoudelijke hulp na ziekenhuisopname door een erkende thuiszorgorganisatie of aangewezen zorgaanbieder.  Wanneer u te maken krijgt met een ziekenhuisopname hebt u met de Comfortverzekering van Zorgzaam weinig zorgen over huishoudelijke rompslomp.

Premie

Voor Zorgzaam- en SZVK-verzekerden bedraagt de premie voor de Comfortverzekering € 16,50 per maand. Militairen die recht hebben op een klassenverpleging op grond van hun rang betalen € 14 per maand. Voor verzekerden die nog niet zijn ingeschreven bij Zorgzaam geldt een premie van € 19 per maand.

Klik hier voor meer informatie over de Zorgzaam Comfortverzekering of download de brochure.

Aanmelden

Aanmelden voor de Zorgzaam Comfortverzekering? Download hier het inschrijfformulier en stuur het ingevulde formulier op naar:
Comfortverzekering
Postbus 25031
5600 RS  EINDHOVEN

Onze website maakt gebruik van cookies om het gebruik en functionaliteit te waarborgen van deze website. cookiebeleid - Privacy